You Are Here: Home - horoscop - Horoscop saptamanal 22 - 29 noiembrie 2010

Berbec

Relatiile tale de dragoste pot fi variate si tumultoase, iar placerea trupului va merge mana in mana cu cea a sufletului. Diplomatia ta poate face minuni, mai ales daca in acelasi timp afisezi o atitudine indulgenta iertand o parte din faptele, care pana la urma nu au fost chiar atat de serioase. Saptamana aceasta poti fi favorizat(a) de noroc si cu cat obiectivele tale vor fi mai inalte cu atat vei primi mai mult. S-ar putea sa te deranjeze mici probleme de sanatate, legate de circulatia sangelui.

Taur

In aceasta saptamana poti avea o zi norocoasa in ceea ce priveste starea ta materiala, dar totul va depinde de curajul si perseverenta ta. Atitudinea tandra pe care o ai fata de membrii familiei va fi rasplatita din belsug. Eforturile pe care le-ai depus de ceva vreme in activitatea profesionala vor incepe sa dea roade, dar va trebui sa te abtii sa-ti vezi dorintele ca pe o realitate. O discutie aprinsa cu un prieten te poate intrista.

Gemeni

Influentele te vor ajuta sa reusesti in tentativa ta de a-ti clarifica unele framantari interioare. Daca trebuie sa te ocupi de o afacere importanta sau sa rezolvi o problema delicata de familie, e mai bine pentru tine sa te ocupi imediat de aceste sarcini, mai tarziu este posibil ca ideile tale sa nu fie chiar atat de clare. Sunt de asteptat unele stari de nervozitate, de tensiune, dar vei fi in masura sa iei decizii rapide si initiative indraznete. Insa, starea sanatatii tale va fi in general buna. In viata sentimentala poti fi foarte idealist(a).

Rac

La locul de munca, criticile si invidia iti pot rani orgoliul. Nu transforma aceste lucruri in adevarate probleme, ramai calm(a). Persoanele mai tinere din anturaj te vor enerva destul de mult, cu toate aceste nu este necesar sa ridici vocea la ele. Aceasta saptamana poate fi marcata de aventuri amoroase captivante si de neasteptate placeri senzuale. Daca vei continua sa ai un regim alimentar dezechilibrat si sa consumi prea multe bauturi alcoolice vor incepe sa apara problemele hepatice.

Leu

Influentele vor fi favorabile unui climat afectiv infloritor, iar relatiile cu persoanele la care tii cu adevarat vor fi pline de intelegere si te vei bucura de liniste si izbucniri de pasiune. Daca muncesti in echipa, intre tine si colaboratorii tai se poate instala o stare tensionata. Fii foarte atent(a) cu cheltuielile si verifica-ti periodic conturile pentru a preveni o omisiune care poate atrage dupa ea consecinte costisitoare.

Fecioara

Vei avea idei bune pentru a-ti mari fondurile sau pentru a-ti consolida situatia materiala. Nu ceda in fata capriciilor partenerului sau partenerei ori a persoanelor mult mai tinere. Influentele din aceasta perioada iti vor permite sa te descurci in fata unor probleme complicate, cu conditia ca tu sa nu stai cu mainile incrucisate. Incearca sa nu ai incredere oarba in colegii sau asociatii tai, deoarece cativa dintre acestia pot fi rauvoitori chiar fata de tine.

Balanta

Sentimentele si emotiile tale vor fi foarte intense. Daca esti in cautarea sufletului pereche il poti gasi in cursul aceste saptamani. Ai nevoie de mai multe ore de somn. Toate lucrarile si activitatile pe care le vei intreprinde in echipa vor fi pe deplin favorizate si vei primi tot sprijinul de care vei avea nevoie. Vei reusi sa indepartezi din calea ta tot ce-ti poate afecta bunastarea. Incearca sa-i faci pe cei dragi sa inteleaga cat de mult ii pretuiesti.

Scorpion

Toate dezamagirile sentimentale din trecut vor fi repede uitate si vei putea avea noi si rafinate experiente in viata sentimentala. Din punct de vedere material vei fi foarte eficient(a) si competent(a). Vei obtine rezultate bune in munca ta daca vei reusi sa te adaptezi dezvoltarii situatiei din prezent. Riscuri crescute de tulburari hepatice, de aceea va trebui sa adopti un regim alimentar redus in grasimi.

Sagetator

Vei sti cum sa fii tandru(a), cald(a) si atent(a) fata de persoana pe care o iubesti. Pregateste-te pentru o intalnire frumoasa. A sosit momentul ca acum sau niciodata sa ai initiative indraznete pe plan material. In activitatea profesionala pot interveni unele modificari neprevazute, care pana la urma se vor dovedi benefice. Probabil ca ai motive intemeiate sa fii suparat(a) pe unul dintre copiii tai, daca ai, totusi nu cere prea mult de la el.

Capricorn

In dragoste trebuie sa faci si altceva decat sa inseli, in asa fel incat poznele tale sa fie iertate. Incearca cu daruri mici. Iti vei crea noi relatii de prietenie si vei fi direct interesat(a) sa le pastrezi. Starea ta fizica va fi destul de subreda, rezistenta la stres destul de mica, dureri de cap, crampe intestinale. Insa, initiativele profesionale pe care le vei avea , te vor conduce direct spre succes.


Varsator

Relatiile cu parintii ar trebui sa ajunga la un grad de intelegere ridicat. Incearca sa dezmortesti, acolo unde este nevoie, relatiile cu prietenii sau prietenele tale. Nu te lasa amagit(a) de diverse oferte riscante. Poti fi supus(a) unor tensiuni chinuitoare, poti trece prin momente de neliniste extrema, urmate de alte clipe de descurajare. In dragoste, daca vei ceda in fata impulsurilor de moment, vei experimenta o succesiune de vesti atat rele, cat si bune, ceea ce te-ar va debusola.

Pesti

Intelegerea cu persoanele mai tinere va fi plina de savoare, acum este saptamana potrivita pentru a incepe o terapie de soc. Hotarat(a) si eficient(a), vei dovedi ca ai bun simt in orice actiune. Iti vei indeplini sarcinile cu succes si nu vei avea timp sa te plictisesti. Incearca sa risipesti anumite neintelegeri dintre tine si partenerul ori partenera ta.
Tags: horoscop