You Are Here: Home - par - Metode naturale pentru cresterea parului

Image hosting by IMGBoot.com

Natura ramane singura care pana acum pare sa ofere remedii care nu doar stopeaza caderea parului, dar ofera si un plus de substante care activeaza cresterea acestuia. Odata ce foliculii de par incep sa fie hraniti cu nutrientii potriviti, sansa ca parul sa mai sufere de diferite afectiuni scade treptat. Micsorarea efectelor nocive asupra parului este posibila atata timp cat ii asiguri un "scut" parului, care sa il protejeze atat de actiunea factorilor externi, cat si a celor care il afecteaza din interior.

Ginkgo Biloba

Cresterea parului este strans legata de circulatia sangelui in pielea scalpului, deci daca ai probleme cu caderea parului este indicat sa apelezi la aceasta planta minune.

Scalpul va fi oxigenat mai bine, ceea ce face ca nutrientii si vitaminele s aajunga mai usor in vasele capilare. Acest fapt nu doar ca incurajeaza cresterea parului, dar repara si foliculii deteriorati si creste rezistenta firelor de par.

Coaja de mar
Merele nu doar ca tin doctorii la distanta, ci micsoreaza si efectele negative pe care le au factorii de mediu si substantele chimice asupra parului. Pe langa energia pe care o ofera organismului, merele au si cateva vitamine esentiale care imbunatatesc fluxul sangvin si implicit, cresterea parului.

Ceaiul verde

Desi multe persoane beau ceai verde strict pentru placerea gustului, nu trebuie ignorate efectele miraculoase pe care le are asupra parului. Utilizand ceai verde, cresterea parului nu mai este deloc un lucru imposibil. Folosit atat ca masca pentru par cat si baut direct, ceaiul verde ofera protectia necesara foliculilor de par. Antioxidantii pe care ii contine sunt necesari atat organismului cat si scalpului, iar parul tau se va bucura de beneficiile pe care le vei observa intr-un timp foarte scurt.

Aloe Vera
Probabil nimeni nu e surprins de multitudinea de beneficii continute de Aloe Vera. Aceasta planta este cel mai frecvent utilizata in ingrijirea pielii, a corpului si a parului. Specialistii au descoperit efectele incredibile pe care le are asupra firelor de par. Ritualul pentru cresterea parului este masajul. Taie o frunza de Aloe Vera si foloseste sucul rezultat pentru a-ti masa scalpul. Asteapta 40 de minute, apoi clateste-te cu apa calduta. Insista in locurile cu probleme, unde ai observat o cadere alarmanta a firelor de par. Continua tratamentul timp de o luna, zilnic sau cat de des iti permite timpul si vei observa schimbarea.

Ginseng

Ginsengul este folosit de o multime de firme care se ocupa de producerea cosmeticelor pentru par si exista motive intemeiate pentru folosirea intensiva a acestuia. Ginsengul este cunoscut pentru capacitatea de a elimina substantele chimice si impuritatile din organism, creand un scut impotriva acestora.
Tags: par