You Are Here: Home - dieta - Dieta cu 3 mere

Dieta cu 3 mere: Fundatia pentru slabirea permanenta a fost creata de Tammi Flynn, instructor la Gold's Gym in Washington.
Flynn a descoperit ca atunci cand unul dintre clientii sai a mancat un mar inainte de fiecare masa fara sa schimbe nimic altceva, era in stare sa slabeasca mult. Flynn a experimentat aceasta abordare si cu alte cliente si a fost martorul unor rezultate incredibile, cu slabiri tipice de 17 kg in doar 12 saptamani.

Planul acestei diete presupune consumarea unui mar inainte de fiecare masa principala. Ideea este ca fibrele din mere te fac sa te simti mai plina si dulceata din mete iti satisface foame.

Pe langa acest lucru, cei care tineau diete urmau un plan care este similar Dietei South Beach cu un consum relativ scazut de carbohidrati si reducerea grasimilor saturate. Zaharul este eliminat.
Cei care tin diete sunt sfatuiti sa consume 4-5 mese mici pe zi, si ar trebui sa fie bazate pe diete sanatoase care sunt scazute in grasimi. Fiecare masa sau gustare ar trebui de asemenea sa contina o sursa de proteine pentru ca s-a dovedit ca ele reduc apetitul si imbunatatesc slabirea.

Se sfatuieste de asemenea sa includa si alta portii de fructe si legume. In acest fel vei reduce consumul de calorii fara experimentarea foamei.
Alimente recomandate:
Mere, branza saraca in grasimi, iaurt, oua, piept de pui, curcan, somon, broccoli, salata.

Exemplu de dieta:
Mic-dejun:
Mere
Omleta cu branza
Gustare de dimineata:
O jumatate de cutie de branza dulce
O jumatate de cana de iaurt fara grasime
Pranz
Mar
Piept de pui la gratar
Broccoli
Orez brun
Gustare de dupa-amiaza
Shake cu cappuccino
Cina
Mar
Somon la gratar
Salata verde

Exerciti recomandate

O combinatie de ridicari de greutati si exercitii cardiovasculare sunt recomandate.
Combinatia aceasta de a manca un mar inainte de fiecare masa si planul recomandat va reduce apetitul care va produce slabire pentru majoritatea persoanelor care tin diete. Merele sunt de asemenea o sursa minunata de fibre, care aduc foarte multe beneficii.
Tags: dieta